Examine This Report on بورن
Examine This Report on بورن
Blog Article
خانه یزدانپناه، بنایی کهن با وسعتی بیش از هزار مترمربع و متعلق به اواخر حکومت قاجاریان و اوایل حکومت پهلوی اول است. این عمارت امروزه بهعنوان موزه صنایع دستی قم، مورد استفاده قرار میگیرد و در آن آثاری ارزشمند از هنر صنایع دستی بومی این شهر نگهداری میشود.
قم از نگاه بیگانگان؛ محمدجواد صاحبی در این کتاب در ذیل بخش هایی با عنوان قم در دوران آق قوینلو، صفویه، قاجاریه، مشروطه، پهلوی و معاصر به معرفی آن از نگاه مسافران خارجی پرداخته است.
سد کبار، قدیمیترین سد قوسی جهان است که در نزدیکیهای قم قرار دارد.
آدرس: ۴۸ کیلومتری شمال شرقی قم، در جاده قم-گرمسار (مشاهده روی نقشه)
شهنشاه بغداد و سلطان طوس (آذر بیگدلی) مراکز علمی و فرهنگی
اگر بهدنبال منطقهای خوش آبوهوا با مناظر طبیعی دیدنی و سرسبز هستید، بازدید از روستای زیبای وشنوه، یکی از گزینههای مناسب است که در بهار و تابستان از اقلیمی معتدل و مطبوع برخوردار بوده و ???? ????? در زمستان دارای آبوهوایی سرد است.
شاید با شنیدن نام قم اولین چیزی که به ذهن خطور میکند مذهبی بودن، کویری و گرم بودن این شهر است؛ اما بهتر است بدانید که این شهر جاذبهها و قم جاهای دیدنی فراوانی دارد.
آل صفی، خاندانی محلی و شیعی در قرن هشتم قمری بودند که بر قم حکومت میکردند.[۴۵] در دوران حکومت آنان بناهایی بر مرقد برخی از ????? ?????? امامزادگان ساخته شده است.
صادقیه- بلوار فردوس – خیابان ابراهیمی شمالی- کوچه چهارم
مدارس دارالشفاء، آیتالله بروجردی و فیضیه در دروه صفویه بنا شده است. شاه عباس دوم نیز به ??? ?? ????? ?????? قم میآمده است. چهار تن از پادشاهان صفوی در این شهر مدفونند. ورود تشیع
در ۶ کیلومتری روستای وشنوه، کوهستان اردهال جای گرفته است که در آن چهار غار یا چاله وجود دارد. در یکی از این چالهها آب جریان دارد که از کوه سرازیر و بهصورت چشمه جاری میشود ??? ?? ????? ?????? و به نام غار وشنوه شناخته میشود.
بر پایه روایات دیگر قم و اهالی آن در زمانی که غیبت امام زمان(عج) به ظهور منتهی میشود بر دیگر خلایق حجت هستند و ملائکه بلا را از این شهر و اهل آن دور میکنند.[۲۰] هنگامی که فتنهها به شما روی آورد به قم پناه ببرید.
حکیمیه -بلوار بهار -انتهای بلوار -مجموعه ورزشی شهید چمران
تغییر رمز عبور تغییر رمز عبور رمز عبور با موفقیت تغییر پیدا کرد. شما با موفقیت وارد شدید. صفحه تا چند لحظه دیگر بروز میشود.